Polen

maandag, 13 november 2017

Polen

WIJ GAAN NAAR POLEN

Onze gemeente heeft een jumelage met de gemeente Lanckorona, daarom is er elk jaar een uitwisseling tussen leerlingen uit Polen en Nederland. Om mee te gaan hebben wij meegedaan aan een prijsvraag. We hebben iets moois gemaakt met een motivatie erbij. We gaan met het vliegtuig en gaan slapen op een boerderij, waar ook voor ons gekookt gaat worden. We gaan met kinderen van de St. Franciscusschool, vereniging Don Bosco en natuurlijk de leiding. De eerste bijeenkomst hebben we al gehad en er volgen nog meer. We gaan veel leuke dingen doen, zoals: · scholen bezoeken · een zoutmijn bezoeken · de stad Krakow bezoeken En natuurlijk heel veellol maken. Op de scholen gaan we onszelf en Spaarndampresenteren in het Engels, ook gaanwe leuke dingen doenmet de kinderen uit Polen. We gaan van 8 tot 12 mei en hebben erallemaal veel zin in!

Groetjes Jesper, Quinn, Julian, Mirte en Jetske